Kategoriat
Bloggaajan opas

Kenelle, miksi ja mitä sitten?

Mitä ajattelet kun alat kirjoittamaan uutta artikkelia? Jos ajattelet vain sitä mitä tulet kirjoittamaan, käyttäydyt kuten suurin osa bloggaajista. Kuitenkin alkaessasi kirjoittaa sinun kannattaisi miettiä näitäkin asioita.

Kategoriat
Bloggaajan opas

5 vihjettä oikolukuun

Nykyään ohjelmistot auttavat kirjoitusten oikolukemisessa, mutteivät kuitenkaan korvaa ihmisen tekemää oikolukua. Kirjoititpa blogia, artikkelia lehteen, esseetä tai sähköpostia asiakkaallesi, on virheiden korjaaminen tärkeää. Tässä 5 vihjettä tehokkaampaan oikoluku tekniikkaan ja yksi bonusvihje.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Suunnittelulla nopeutta kirjoittamiseen

Hyvän artikkelin kirjoittamiseen kuluu oma aikansa, mutta suunnittelemalla ja valmistautumalla etukäteen, voi leikata ison siivun pois, artikkelin kirjoittamiseen kuluvasta ajasta. Tässä muutama kokemuksen myötä oppimani tapa, kirjoittaa parempia artikkeleja nopeammin.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Blogin päivittäisen julkaisun salaisuus

Blogin kirjoittaminen päivittäin saattaa kuulostaa mahdottomalta, kuitenkin monissa blogeissa ilmestyy kirjoituksia joka päivä. Täältä löydät muutamia vihjeitä onnistuaksesi samassa.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Tasaiseen tahtiin tutuksi

Blogia kirjoittaessa kannattaa miettiä kirjoitusten aikataulua. Jos esimerkiksi kirjoitat kerran viikossa, niin se kannattaisi olla joka viikko sama päivä.