Kategoriat
Bloggaajan opas

HTML Metatiedot

Metatiedot ovat ennaltamäärätyllä tavalla esitettyjä lisätietoja sivusta. Metatiedot sijoitetaan aina HTML- tai XHTML-tiedoston <head>-osioon. Meta elementeillä on 4 hyväksyttyä arvoa http-equiv, name, content ja scheme. Joista ainoa pakollinen arvo on content, eli sisältö.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Hakukoneoptimoinin alkeet bloggaajalle

Hakukoneoptimoinnista on puhuttu paljon ja siitä on kirjoitettu paljon. Aloittelijalle tiedon määrä saattaa olla hämmentävä, varsinkin jos englannin kieli taittuu. Tässä muutamia perusasioita jotka bloggaajan on hyvä tietää.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Googlelta uusi opas hakukoneoptimointiin

Google julkaisi vapaaseen jakoon pääasissa tuotetiimeilleen tarkoitetun, kattavan hakukoneoptimointioppaan. Lataa se täältä.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Näin hakukoneet näkevät blogisi

Hakukoneiden merkitys blogeille lukijoiden tuojana on kiistaton ja bloggaajien kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota hakukoneoptimointiin. Yksinkertaisilta tuntuvilla valinnoilla voi olla suuri merkitys, blogin tulevaisuuden kannalta.

Kategoriat
Bloggaajan opas

Lopeta tilastojen jatkuva vahtaaminen

Kun aloitin bloggaamisen tarkastelin tilastoja päivittäin, tai jopa useita kertoja päivässä. Olihan se kiinnostavaa seurata niitä pieniä ihmisiä kuvaavia lukuja, varsinkin kun ne kasvoivat. Sama tapahtui myös parin muun samoihin aikoihin avaamani sivuston kanssa. Tuossa vaiheessa minulta kului noin tunti päivässä erilaisten tilastojen pyörittelyyn. Mutta arvaappa mitä, tuo tarkoitti sitä että käytin noin 30 tuntia […]